Een Web Content Management System (WCM, WCMS of CMS) is software voor het beheren van de inhoud (content) van een website, webportal, webshop of intranet. De inhoud kan worden vormgegeven in de vorm van tekst, geluidsfragmenten (podcasts), video en social media content. Tevens wordt een CMS gebruikt voor het technische beheer. Een CMS biedt de faciliteiten voor het aanmaken, beheren, wijzigen en verwijderen van alle inhoudelijke aspecten en voor de essentiale onderhoudsfuncties.

ITWORX CMS

Webmark Solutions biedt een zelf ontwikkeld CMS platform, "ITWORX" genaamd, waarin alle benodige functionaliteiten zijn opgenomen. ITWORX biedt een online interface met hulpmiddelen die ontwikkeld zijn om beheerders met relatief weinig kennis van programmeertalen gemakkelijk content te laten genereren en te wijzigen in de vorm van webpagina's, nieuwsbrieven, nieuwartikelen en blogs. Daarnaast worden binnen ITWORX online marketing functionaliteiten aangeboden waaronder het opzetten van banner campagnes, advertisements en e-mail marketing.

Veiligheid

De know-how en sourcecode van ITWORX zijn eigendom van Webmark Solutions en worden uitsluitend in een gesloten systeem gebruikt. De sourcecode kan hierdoor nooit worden ingekeken door personen die hiervoor niet zijn geautoriseerd. Hierdoor is de veiligheid van ITWORX gegarandeerd. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld open source systemen zoals Joomla, Drupal of Wordpress waarbij allerlei veiligheidsrisico's kunnen ontstaan omdat de sourcecode voor iedereen toegankelijk is.

Hosting en Ondersteuning 

ITWORX draait op meerdere servers (aparte database, back-end en front-end, cache, en andere servers) en heeft speciale hard- en softwarebehoeftes. Webmark Solutions verzorgt daarom de complete hosting, onderhoud en back-up van het platform. 

De voordelen van het Webmark Solutions ITWORX CMS platform zijn onder andere;

  • Gebruikervriendelijk systeem waardoor beheerders met relatief weining kennis content kunnen genereren en wijzigen
  • Implementeren van tekstuele inhoud, geluidsfragmenten (podcasts), video, en social media content
  • Invoeren van sleutelwoorden, meta-data en tag(clouds) voor zoekmachine-optimalisatie
  • Opzetten van nieuwsbrieven, nieuwsartikelen, blogs, gastenboek en foto-albums
  • Verzorgen van online marketing campagnes waaronder banner campagnes, promotions en e-mail marketing
  • Maximale veiligheid door het gesloten karakter van het systeem
  • Ongelimiteerde upgrades, onderhoud en back-up faciliteiten
  • Hostingplatform voor maximale flexibiliteit en bereikbaarheid 

Het resultaat

U krijgt ongelimiteerde upgrade ondersteuning en u hoeft geen geld te spenderen aan een grote hoeveelheid hardware, software en technisch personeel.

Neem contact met ons op voor een demonstratie van het ITWORX CMS platform.