Social Media Marketing

Social Media is een verzamelterm voor verschillende kanalen op het internet. Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok en zo gaat het wel even door. Elk medium heeft zijn eigen gebruikersgroep. Denk bijvoorbeeld aan Instagram voor de jongere generatie, terwijl LinkedIn vooral zakelijke gebruikers kent. Kortom, elke kanaal heeft een mogelijk voordeel voor het benaderen van jouw potentiële klanten. Het is dus ook aan te raden om marketing op deze kanalen in te zetten voor het bereiken van jouw doelgroep.

Marketing door Webmark Solutions

Webmark Solutions biedt social media marketing aan voor haar klanten. Het gaat hierbij om betaalde advertenties op de verschillende social media. De meeste ervaring ligt bij Google, YouTube en Facebook. Wij leveren ook Instagram en Twitter, maar werken hier vaak samen met ervaren marketeers. De strategie gaat vaak hand-in-hand met de communicatiestijl van de website. Daarbij worden actiebanners gemaakt op basis van de huisstijl en vertalen wij de webteksten naar goede advertenties met een aantrekkelijke call-to-action.

Maatwerk en zorgeloos

Wanneer Webmark Solutions jouw marketing overneemt, dan zit je rustig. Wij doen de creatie, targeting, analyse en optimalisatie op de achtergrond. Daarbij gebruiken wij jouw eigen Facebookpagina en doen wij marketing onder jouw eigen vlag. De voordelen van onze expertise met jouw eigen doelstellingen.

 

De uitvoering van marketing door Webmark Solutions betekent onder andere;

 

  • Professioneel advies op basis van ervaring en data
  • Unieke advertenties en actiebanners
  • Optimalisatie voor verschillende media en toestellen
  • Call-to-actions die leiden tot webverkeer
  • Combinatie van optimalisatie van de website en marketing
  • Maandelijkse analyse en optimalisatie
  • Big Data als basisbron voor succes

 

Het resultaat

De kans is groot dat jouw website meer verkeer ziet. Daarnaast is jouw doelgroep op de hoogte van het bestaan van de diensten of producten. Naast deze voordelen helpt de marketing bij het verspreiden van jouw bedrijfsnaam en logo. Het zorgt ervoor dat jouw website daadwerkelijk potentiële klanten aantrekt.