Uitstraling en huisstijl

Een uniek webdesign helpt jou bij het behalen van de juiste klantenervaring op de website. Dit houdt in een positieve uitstraling, vertegenwoordiging van de huisstijl en een aansluiting met de identiteit van jouw bedrijf. Webmark Solutions kijkt naar de wensen en behoeften van jouw klanten, maar ook naar de identiteit van jouw bedrijf. Het unieke webdesign is vervolgens de verbindende factor voor een hogere kans op conversie.

Mobiele apparaten

Daarnaast vinden contactmomenten via verschillende (mobiele) apparaten plaats waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse browsers. De presentatie van het online aanbod moet in iedere omstandigheid beschikbaar zijn en op een juiste wijze worden getoond. Dit betekent dat een webdesign van Webmark Solutions meeschaalt met de apparaten van jouw klanten.

Uniek ontwerp

Webmark Solutions heeft jarenlange ervaring op het gebied van webdesign. Onze speciaal opgeleide webdesigners ontwerpen compleet nieuwe designs, sjablonen en templates. Het uiteindelijke ontwerp wordt geimplementeerd in ons ITWORX Content Management Systeem (CMS). Dit is uiteindelijk de basis van jouw website, webshop of webapplicatie.

 

De uitvoering van het webdesign door Webmark Solutions betekent onder andere;

 

  • Ontwerpen van een uniek webdesign
  • Ontwerpen van logo's, banners en andere beeldmaterialen
  • Ontwikkelen van een nieuwe huisstijl
  • Ontwerpen van Social Media pagina's
  • Implementeren van "responsive" design voor mobiele apparaten
  • Zoekmachine vriendelijke implementatie voor een betere vindbaarheid.

 

Het resultaat

De kans wordt vegroot dat de bezoekers langer op uw website of webshop verblijven. Een goed webdesign geeft informatie duidelijk weer en biedt producten en diensten op vriendelijke wijze aan. Daarnaast heeft een design van Webmark Solutions altijd een oog op het verhogen van conversie. Onze designers denken na over de juiste klantenreis, kleuren en structuur. Zij passen dit aan naar jouw doelgroep en zorgen voor een hogere kans op een effectieve website.

Vraag hier onze gratis webscan aan en ontdek uw online mogelijkheden.