Waarom SEO?

SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is op Google. Dit is de grootste zoekmachine in Nederland en meer dan 90% van de Nederlanders gebruikt deze tool. De kans dat jouw klant daar tussenzit is natuurlijk enorm groot. Het is dus van belang dat jouw website of webshop goed vindbaar is op Google. Niet te min omdat jouw concurrent hier misschien wel aanwezig is en jouw potentiële klanten verovert. 

Het voordeel van SEO

Ondernemers, verkopers en accountmanagers hebben alleen een eigenschap in gemeen. Zij moeten immers continu nieuwe klanten zoeken en binnenhalen. Alleen niet op de markt en SEO is te vergelijken met de traditionele markt. Op de markt staan allerlei kraampjes en potentiële klanten lopen continu langs. Zij zoeken naar de perfecte meloen of het juiste boek. De verkopers hoeven enkel hun aanbod neer te leggen. Als jij jouw kraampje niet neerzet, dan komt er ook geen enkele nieuwe klant binnen. Vergelijk dit met Google waar jouw klanten zoeken naar jouw product of dienst. Sta je hier niet tussen, dan krijg je ook geen nieuwe klant. Het voordeel van jouw online marktkraam (lees website) is dat dit passief voor jou werkt. Je hoeft immers niet continu aan je website te werken zoals een marktman achter zijn kraam staat. Klinkt als een goede kans op nieuwe business, toch?

SEO bij Webmark Solutions

Webmark Solutions maakt gebruik van de modernste techniek, strategie en veiligheidsopties. Dit zorgt ervoor dat jouw website op technisch vlak altijd aansluit op de eisen vanuit Google. Ons CMS wordt continu bijgewerkt om aan de nieuwste technieken te voldoen. Dit gebeurt automatisch en hoef je niet zelf te doen. Daarnaast levert Webmark Solutions ook advies en aanvullende werkzaamheden op het gebied van content

 

De uitvoering van SEO door Webmark Solutions betekent onder andere;

 

  • Snelheid, veiligheid en mobiele zichtbaarheid altijd in orde
  • SEO-onderzoek voor inzicht in de beste keuzes
  • Adviezen op het gebied van contentstrategie
  • Optimaliseren van de webteksten en META
  • Bijhouden en analyseren van de SEO op maandelijkse basis
  • Implementatie van de nieuwste technieken wanneer deze beschikbaar zijn

 

Het resultaat

De kans op een hoge positie in Google wordt verhoogd. Dit betekent dat onze werkzaamheden er toe moeten leiden dat jouw website beter vindbaar is voor jouw doelgroep. Daarbij geeft Webmark Solutions wel aan dat zij enkel gebruik maken van OnPage SEO. Voor externe media zoals linkbuilding werken wij samen met externe partijen.

Vraag hier onze gratis webscan aan en ontdek uw online mogelijkheden.