In 1999 werd een nieuw bedrijf geboren in Hongarije. Genaamd Webmark Hungary Ltd. Net als elk nieuw bedrijf was het bikkelen en het team heeft keihard moeten werken voor een succes. De oprichters, Krisztian Ohr en Attila Joos, zaten nog op de universiteit toen zij het bedrijf startten. De eerste website bouwden zij nog voor de lancering van Facebook, YouTube, Marktplaats, Bol.com en alle andere bekende websites die wij nu als vanzelfsprekend beschouwen. Wij durven dus te stellen dat we enige ervaring meebrengen, ook voor uw website. 

Succesvol ondernemer

Inmiddels is Webmark doorgegroeid en won zelfs diverse prijzen voor succesvol ondernemen. Na uitgeroepen te zijn tot een van de meest succesvolle, jonge ondernemingen, werd het bedrijf ook nog eens marktleider in Hongarije. "Het moet niet gekker worden" zeiden de twee mannen tegen elkaar. Helaas kan het niet altijd goed gaan. Ook Webmark heeft de twee crisissen moeten overleven, maar met veerkracht en slim ondernemerschap is dit meer dan gelukt. Waar het begon met lokale ondernemers en kleine opdrachten, kwam opeens het Europese toneel in beeld. En die kans heeft het bedrijf gepakt. 

Internationale ambities

In 2010 heeft Webmark ervoor gekozen om de internationale ambities waar te maken. Het bedrijf vestigde zich in Nederland en Krisztian koos ervoor om hier zijn vleugels te spreiden. Ook dit was niet makkelijk, want zoals elke ondernemer moest Webmark zich eerst bewijzen. De keuze viel op een nieuwe naam "Webmark Solutions", omdat voor elke probleem een webmark solution bestaat (vergeef ons de woordgrappen, bedrijfstraditie). Om het succes te versterken, sloot Webmark Solutions zich aan bij een netwerkorganisatie. Dit heeft een flinke boost gegeven aan het succes. Met een betrouwbaar netwerk en sterke partners is Webmark Solutions in staat om haar klanten te voorzien van een passende dienst.

Webmark Solutions, de innovatieve business partner

Webmark Solutions heeft zich ontwikkeld van een webdeveloper naar een business partner. Door onze ervaring hebben wij inzicht in wat er nodig is om een bedrijf online succesvol te maken. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met designers, marketingstrategen, conceptdenkers en brandingontwikkelaars. Op deze manier garanderen wij een website die voor jou werkt en niet andersom.