webmark solutions www.webmark-solutions.nl

The Web Expert. Improving your online awareness!

webdesign  ::  webdesign

De look & feel versterkt de online beleving

De belevenis van een bezoeker op een website, webportal, webshop of intranet wordt bepaald door een aansprekende look & feel, een overzichtelijke presentatie van het aanbod, een duidelijke content en een gebruikersvriendelijke navigatie.

Uitstraling en huisstijl

Het op een juiste wijze combineren van deze elementen zorgt voor een professionele uitstraling en een passend imago van een bedrijf op internet. Ook de eventuele aansluiting op een bestaande huisstijl mag daarbij niet uit het oog worden verloren.

Mobiele apparaten

Daarnaast vinden contactmomenten via verschillende (mobiele) apparaten plaats waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse browsers. De presentatie van het online aanbod moet in iedere omstandigheid beschikbaar zijn en op een juiste wijze worden getoond.

Uniek ontwerp

Webmark Solutions heeft jarenlange ervaring op het gebied van webdesign. Onze speciaal opgeleide webdesigners ontwerpen compleet nieuwe designs, sjablonen en templates. Het uiteindelijke ontwerp wordt geimplementeerd in ons ITWORX Content Management Systeem (CMS) op basis waarvan een website, webportal, webshop of intranet verder kan worden opgebouwd.

De uitvoering van het webdesign door Webmark Solutions betekent onder andere;

Het resultaat

De kans wordt vegroot dat de bezoekers langer op uw "webportaal" verblijven en beter geinformeerd raken over uw bedrijf, producten en diensten waardoor de conversie kan worden vergroot.

Vraag hier onze gratis webanalyse aan en ontdek uw online mogelijkheden.