webmark solutions www.webmark-solutions.nl

The Web Expert. Improving your online awareness!

seo  ::  SEO

Zoekmachine-optimalisatie draait om vindbaarheid

Het internet is het afgelopen decenium uitgegroeid tot een gigantische informatiebron. Alleen al via Google worden dagelijks miljoenen zoekopdrachten opgegeven. Het resultaat; informatie wordt aangeboden dat aansluit op onze informatiebehoeften. Dit is een typisch vraaggestuurde aangelegenheid. Hoe grijpt deze ontwikkeling in op de vindbaarheid van een bedrijf, de producten of diensten op internet voor mogelijk potentiele klanten?

Content = King

Een kritische succesfactor voor een goede vindbaarheid is allereerst de "content" van de boodschap op een website, webportal, webshop of intranetsite. Deze inhoud is natuurlijk niet alleen opgebouwd uit de basisinformatie van een bedrijf maar bestaat vooral uit de waardepropositie en de reden waarom potentiele klanten online naar een bedrijf, product of dienst op zoek zijn.

Zoekmachines vergroten de vindbaarheid

Het aanbod van de actuele content met de juiste sleutelwoorden, meta-data en tags, zorgen ervoor dat zoekmachines zoals onder andere Google, Yahoo en Bing de positie van een webportaal verbeteren, waardoor de vindbaarheid wordt vergroot.

Online strategie

Ongetwijfeld zijn ook concurrenten actief op internet. Het bepalen van de online positionering van een onderneming en het business concept is daarom nog belangrijker geworden. Het ontwikkelen van een online strategie geeft onder andere een antwoord op de wijze waarop een business wordt geprofileerd, attentiewaarde wordt gecreeerd, de vindbaarheid wordt gerealiseerd en het contact met een potentiele klant tot stand komt.

Webmark Europe zorgt onder andere voor de volgende SEO activiteiten:

  • Implementatie van de SEO content in het ITWORX CMS
  • Verbeteren van toegankelijkheid voor zoekmachines
  • Creëren van juiste permalinks en domeinbenaming
  • Aanbrengen van koppelingen en hyperlinks
  • Integreren van Social Media in het SEO domein

Het resultaat

Uw online positionering wordt verbeterd waardoor uw webportaal beter wordt gevonden. Daardoor neemt het aantal online bezoekers ("traffic") toe en zal de kans op het verkrijgen van nieuwe leads of zakelijke contacten worden vergroot.

Vraag hier onze gratis webanalyse aan en ontdek uw online mogelijkheden.