webmark solutions www.webmark-solutions.nl

The Web Expert. Improving your online awareness!

socialize  ::  social media

De kracht van Social Media

Social Media heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. Met de komst van Facebook, Twitter en Linkedin nemen miljoenen mensen deel aan deze online Social Media platforms. Alleen Facebook telt momenteel zo'n 750 miljoen leden wereldwijd. Dit biedt dan ook een enorm potentieel voor het bereiken van nieuwe klanten en het binden van bestaande relaties.

Doelgroepen

Door de specifieke profielinformatie van de leden wordt het mogelijk om doelgroepen beter te segmenteren. Niet alleen geslacht of leeftijd maar ook worden interesses van doelgroep inzichtelijk doordat korte berichten worden gedeeld met vrienden of zakelijke relaties. Daarnaast kunnen de behoeften van een doelgroep worden gepeild door deel te nemen aan de berichtenuitwisseling en door het aanmaken van een bedrijfsspecifieke Social Media pagina voor het verspreiden van marketinggerelateerde uitingen.

Advertising

Door de samenkomst van vele leden, de specifieke profielinformatie en doelgroepsegmentatie wordt het mogelijk om gericht te adverteren. In tegenstelling tot het plaatsen van een offline advertentie is adverteren via Social Media zeer gericht en meetbaar. Campagnes kunnen daardoor goed worden geevalueerd en bijgestuurd.

Webmark Solutions verzorgt onder andere de volgende activiteiten om de integratie van Social Media binnen een webportaal mogelijk te maken;

  • Koppelen van Social Media Platforms
  • Ontwerpen en implementeren van Social Media pagina's
  • Implementeren van een verkoopkanaal via Social media
  • Implementeren van registratieplatform via Social media
  • Uitvoeren van Social Media campagnes, online marketing, advertising en Webcare
  • Uitvoeren van Social Media analyses

Het resultaat

Uw doelgroep(en), en daarmee uw potentiele klanten, kunnen u beter bereiken, binden en maken sneller onderdeel uit van uw offline en online marketing campagnes. Hierdoor kunt u gericht adverteren en uw marketingboodschap verspreiden en het resultaat daarvan meetbaar maken.

Vraag hier onze gratis webanalyse aan en ontdek uw online mogelijkheden!