Bart Splithof Cooking is een website uniek in zijn soort. Naast de standaardpagina's over catering, homepagina en diensten, heeft Bart ook specifieke wensen voor het gedeelte over events. Dit mocht vooral niet saai zijn en de moest aanvoelen als een online experience. Daarom heeft Webmark Solutions een vorm van gamification toegepast. 

Een uniek design voor een unieke ondernemer

Bart Splithof is een unieke ondernemer. Enorm gedreven en met passie voor zijn vak. Daarnaast ook enorm creatief. Onze uitdaging was om al deze eigenschappen door te voeren in een webdesign. Dit betekende een professionele look en feel met de speelse flow van een customer experience. Dit is gelukt door cartoonachtige animaties te combineren met een professioneel design. Strakke lijnen, maar speelse iconen. Het is daarmee een perfecte samenvatting van het karakter van Bart Splithof.

Gamification als customer experience

Om de website een unieke ervaring te maken, heeft Webmark Solutions een conversietool in de vorm van een spel ontwikkelt. Dit zorgt ervoor dat de klant vanaf moment een interactie aangaat met het merk. Daarnaast is de tool multifunctioneel en houdt het de bezoeker langer vast op de website. De tool is 100% maatwerk en speciaal voor Bart gemaakt. Webmark Solutions specialiseert zich in het creëren van deze maatwerktools voor het onderscheidende vermogen van website. Dit zorgt ervoor dat jouw website voor jou werkt en niet andersom.