Voor authentieke beelden ga je in gesprek met Boris Cremers. Niet alleen omdat hij een goede fotograaf is, maar ook omdat hij als persoon authentiek is en blijft. Zijn warme en enthousiaste persoonlijkheid en creatieve geest is de perfecte combinatie voor jouw fotografieproject. Dit kwam ook terug in het ontwikkelen van de website. Geen idee, maar ook elk idee, was te gek en dit resulteert in een creatieve, maar toch minimalistische website.

Beeld als hoofddoel website

Als fotograaf staat beeld natuurlijk bovenaan het lijstje van wensen voor de website. Naast het portfolio is ook de hele sfeer belangrijk voor de website. We hebben in het design ook een bepaalde beleving gerealiseerd. De donkere achtergrond zorgt ervoor dat elke foto eruit springt. Dit in combinatie met de volle beeldbank maakt de website een plaatje. Verder is het ook de bedoeling dat er niet teveel tekst zichtbaar is. 

Het oneindige portfolio

Boris maakt natuurlijk meer dan eens een fotoserie voor de beeldbank. Deze zijn vaak van hoge kwaliteit en vragen dus een beetje rekenkracht. Om de negatieve effecten op de laadsneldheid te verminderen, hebben wij een creatieve oplossing voor het portfolio. Met horizontale slideshows en een "click-to-zoom" functie is deze situatie opgelost. Dit werkt niet alleen op de desktop, maar ook op de mobiele versie. Op deze manier is het hele portfolio beschikbaar en zorgt het ook voor interactie met de gebruiker.

Aparte afbeeldingen mobiel en desktop

Zoals eerder genoemd zijn de afbeeldingen het belangrijkste element op de website. Na het lanceren van de website bleek het lastiger te zijn om goede foto's te selecteren voor een responsive view. Om deze reden hebben wij later de functie toegevoegd om een aparte afbeelding toe te voegen voor de desktop en mobiele telefoon. Dit zorgt voor twee verschillende afbeeldingen op elke versie en dus een betere functionaliteit van de website.

Wil jij meer weten? Of zo een mooie website als Boris Cremers? Neem dan contact op met Webmark Solutions.