Bureau Viridis is een ecologisch adviesbureau uit Culemborg. Het bedrijf is al langer klant bij Webmark Solutions en heeft recent gekozen voor een renovatie van de website. Daarbij kwamen een aantal specifieke wensen aan bod. Waaronder het design, nieuwe toevoegingen zoals de "Viridis Academy" en een betere structuur in het CMS. Het resultaat mag er zijn!

Design, accordeons en databases

Bureau Viridis profileert zich als een organisatie met veel expertise. Dit willen zij uitstralen via het design, maar ook via hun diensten. Om deze reden heeft het bedrijf ervoor gekozen om de inhouse kennis aan te bieden. Dit doen zij in de vorm van een eigen academy. Met specialistische cursussen kunnen hobbyisten en professionals een stukje kennis en ervaring meenemen. Elke cursus heeft een eigen docent en een eigen programma. Een andere wens was het verkleinen van de lappen tekst op de website. Daarom wilde Bureau Viridis graag gebruik maken van "accordeons". Deze zijn te zien op deze pagina (als voorbeeld).

Team en projecten

Jouw team is jouw meest waardevolle kapitaal. Dit hebben wij al vroeg te horen gekregen. Bij Bureau Viridis staat het team centraal in de organisatie. Potentiële klanten of zelfs cursisten krijgen dus vroeg of laat te maken met een of meerdere collega's. Om deze reden vond het bedrijf het belangrijk om een goede teampagina op te stellen. Dit met foto's van alle collega's en ook een korte omschrijving. Daarnaast zijn de projecten een belangrijke toevoeging aan de website. Het toevoegen van een Hashtagsysteem maakt de pagina's goed bruikbaar voor social media. Daarnaast is het ook makkelijker voor potentiële klanten om relateerbare projecten te bekijken.

Eigen login en zelf updaten?

Bureau Viridis wilde graag zelf gebruik maken van de website. De vraag was om niet voor elk witwasje te hoeven bellen naar Webmark Solutions. Om deze reden hebben wij een eenvoudige structuur aangebracht in het CMS en gebruik gemaakt van selectiemenu's. Dit maakt het zeer eenvoudig om content, hashtags, accordeons en afbeeldingen toe te voegen. Wil jij dit ook voor jouw website? Neem contact met ons op!