Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg is een van de grote uitvaartondernemers in regio Den Haag. Het bedrijf is 24/7 beschikbaar en staat hoog aangeschreven in de uitvaartwereld. De website is gebouwd in combinatie met een webshop voor producten die online verkocht worden. Daaronder vallen onder andere Urnen, Sieraden en Gedenkstenen.

Design en huisstijl

De oude website van Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg was een verouderde techniek en het design volstond niet langer. De kleuren waren te fel en ook de mobiele bruikbaarheid was niet voldoende voor de moderne apparaten. Om deze reden heeft Webmark Solutions een nieuw design gemaakt. Het was echter wel de wens om de oude huisstijl intact te laten. Dit is gelukt en heeft zelfs geleid tot een wervelende getuigenis van de eigenaren. De kleuren en het logo zijn verwerkt in het design, evenals de vormen en golvende bewegingen.

Webshop en koppeling

Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg maakt gebruik van een eenvoudige webshop met daarin verschillende producten. De uitdaging was een missende database om te importeren. Daarnaast was het onmogelijk om de database te exporteren uit de oude webshop. Webmark Solutions heeft een oplossing gevonden door een lek in de oude webshop te gebruiken. De programmeur heeft op deze wijze de database teruggehaald. Daarnaast heeft Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg een koppeling met See You sieraden. Deze koppeling importeert automatisch de producten uit de database van de leverancier. Dit scheelt enorm veel tijd voor Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg.