Vijfkracht is een coachingsbureau dat zich richt op het vergroten van levensgeluk. Zij doen dit met een unieke methode, namelijk "Big Five for Life". Met deze methode ga jij aan de slag om jouw dromen om te zetten in doelen. Je zet vijf doelen op die je graag wil behalen en gaat gericht aan de slag om dit tot een succes the brengen. Dit kunnen grote of kleine doelen zijn. Maurice van Vijfkracht had als doel de marathon van New York uit te lopen, dit is GELUKT!

Maatwerkdesign, logo en huisstijl

Vijfkracht stond nog in de kinderschoenen toen Webmark Solutions aan de slag mocht met het vertalen van de identiteit in visuele elementen. Dit betekende dat het proces begon bij het ontwikkelen van een logo en huisstijl. Dit ging in samenwerking met Maurice en heeft na enkele feedbackronden een prachtig resultaat opgeleverd. Daarnaast hebben wij ook de huisstijl ontwikkelt en vanuit daar een webdesign gemaakt. Dit betekent dat het webdesign 100% origineel is en nergens anders terug te vinden is. Geen templates, maar een design dat helemaal aansluit op de identiteit van het bedrijf. 

Quickscan als Lead Generator

Toen Vijfkracht bij Webmark Solutions startte, was het bedrijf nog bezig met opstarten. De grote vraag was hoe Maurice nieuwe leads kon aantrekken. De videotrainingen, tweedaagse trainingen, coaching, boeken en alle randzaken waren al voorbepaald vanuit de methode. Op basis van deze vraag heeft Webmark Solutions een conversieonderzoek uitgevoerd. Hier kwam vervolgens een marketingfunnel naar voren met als hoofddoel een quickscan. Deze quickscan is uniek in zijn eigen soort.

Hoe werkt de Quickscan?

De Quickscan werkt op basis van een vast aantal ja/nee-vragen. Het beantwoorden van deze vragen deelt de deelnemers op in verschillende categoriën die ieder een eigen call-to-action krijgen. Dit loopt uiteen van een gratis e-book tot het aanschaffen van de online training. De tool geeft dus een persoonlijk advies op basis van realtime data van de klanten. Het aanbod sluit dus bijna altijd aan op de specifieke behoefte van de klant op dat moment. Kortom, hoge conversieratios en een tevreden leadlijst. Daarnaast verzorgt Webmark Solutions ook de online marketing en optimalisatieprocessen.