Vuurzon is een winkel die zich specialiseert op kachels en kachelaccessoires (it's in the name). Via BNI is het bedrijf bij Webmark Solutions terecht gekomen voor het bouwen van een nieuwe webshop. Zij hebben daarbij een aantal wensen, waaronder het zelf beheren van de webshop. Daarnaast hebben ze ook een aantal video's die zij graag tonen op de website. 

De webshop

De webshop bevat een flink aantal producten, waaronder ook kachels. Er zijn echter verschillende soorten kachels die het bedrijf verkoopt. De webshop moest daarom fungeren als een online showroom met een duidelijke scheiding per productcategorie. Daarnaast was de wens om verschillende selectieoptie toe te voegen. Waaronder een zoekfunctie en het sorteren op eigenschappen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina voor Pelletkachels om een voorbeeld te zien. De betaalplatformen zijn gekoppeld aan de boekhoudsoftware en automatiseert het administratieproces. Kortom, een toevoeging aan het bedrijf.

Kampvuur op de website

Een gezellige omgeving en een sfeervolle ervaring staat centraal bij Vuurzon. Ook dit is te zien op de website. Op de homepagina staat onder andere een video van een haardvuur en zijn er afbeeldingen te zien van de showroom in de sneeuw. Ook professioneel advies en klantenservice staat centraal, het is dus altijd mogelijk om te bellen.

Eigen login en zelf updaten?

Vuurzon wilde graag zelf gebruik maken van de website. Bijvoorbeeld het toevoegen en verwijderen van producten. Daarnaast is het belangrijk dat de content zelf te beheren valt. Dit is gelukt met ons eigen CMS en een stukje training en hulp op afstand.