Willems Personeels- & organisatieadvies (hierna Willems) is een langbestaande klant van Webmark Solutions. De eerste website is gebouwd door ons en in 2019 heeft het bedrijf besloten om de website te vernieuwen. Er zijn een aantal unieke punten aan deze samenwerking. Waaronder de vacatures, e-mailcampagnes en de infographic.

Infographic en Social Cues

Wiillems heeft ervoor gekozen om het complexe werkproces in een eenvoudige infographic weer te geven. Dit om voor alle bezoekers een duidelijk beeld te geven van de te verwachten service en hoe zij de samenwerking aangaan. Willems is daarbij duidelijk en laat graag op directe wijze weten hoe het werk. Daarnaast zijn er ook op verschillende plekken een aantal Social Cues te zien. Deze nummers geven de geschiedenis en professionaliteit aan. Zeg nou zelf, als een organisatie al 97 bedrijven helpt met het personeelsbeleid, dan vertrouwen we dat meer dan iemand met 3 klanten. 

Vacatures en COVID19

Willems heeft een aanvullende functie voor zijn klanten. Namelijk het plaatsen van vacatures en eventueel analyseren van kandidaten. Zijn klanten leveren de vacatures aan en Webmark Solutions plaatst deze op de website in een duidelijk format. Daarnaast zijn er speciale nieuwsitems gericht op de berichtgeving rondom COVID19. Dit is separaat van de normale nieuwsberichten om extra duidelijk te zijn. 

Ondersteuning van Webmark Solutions?

Webmark Solutions biedt aanvullende ondersteuning aan Willems om er zeker van te zijn dat alle content goed geplaatst wordt. Hieronder vallen ook de e-mailmarketingcampagnes en allerlei andere wijzigingen op de website. Wil jij ook een website die voor jou werkt? Neem contact met ons op!